Samsung Galaxy S24+’ın yeni görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S24+

Merakla beklenen Samsung Galaxy S24+’ın yeni görselleri sızdırıldı. Galaxy S24 serisinin 18 Ocak’ta resmen tanıtılması bekleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını önümüzdeki yılın ilk aylarında kullanıcılarla buluşturacak. Ancak daha şimdiden Galaxy S serisinin en yeni üyeleri hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda. Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S24’ün sızdırılan yeni görselleriyle karşımıza çıkmasının ardından, şimdi de Samsung Galaxy S24+’ın yeni görselleri sızdırıldı. Tüm bu sızıntılar, Galaxy S24 serisindeki telefonların iPhonelara benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy S24 gibi Galaxy S24+ da öncülüne kıyasla daha keskin hatlara sahip. Zaten iki telefon arasında tasarım olarak çok az fark var. Samsung Galaxy S24+, Galaxy S24’ün daha büyük versiyonu olmanın ötesinde bir değişiklik sunmayacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy S24 1

Samsung Galaxy S24+’ın boyutlarının 158.5 x 75.9 x 7.75 mm olacağı söyleniyor. Bu da Galaxy S24+’ın öncülünden daha kalın ama aynı zamanda daha dar ve daha uzun olacağı anlamına geliyor. Telefonun 6.7 inçlik bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor ama bu detay henüz kesinleşmiş değil.

Samsung önceki yıllarda telefonunu farklı bölgelerde farklı yonga setleriyle piyasaya sürüyor olsa da Galaxy S24 serisinde bu durum değişecek. Samsung yeni amiral gemisi akıllı telefonunu dünyanın her yerinde Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle piyasaya sürecek.

Samsung Galaxy S24’ün yeni görselleri sızdırıldı