Galaxy S23 fiyatı sonunda netleşiyor!

Samsung Galaxy S23 Ultra

Akıllı telefon dünyası nefesini tutmuş 1 Şubat’ta tanıtılacak yeni Galaxy S modellerini beklerken, bu cihazlara ilişkin ortaya hemen her gün yeni bir iddia daha atılıyor.

Galaxy S23 fiyatı sonunda netleşiyor! Güney Koreli teknoloji devi Samsung için, yılın en önemli gününe 15 günden kısa bir zaman kaldı. Uzun bir bekleyişin ardından yeni Galaxy S serisi olan Galaxy S23 modellerinin 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bu etkinlikte tanıtılması beklenen Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra modelleri akıllı telefon kullanıcıları tarafından büyük bir heyecanla takip edilirken, ortaya atılan yeni bir iddia, bu cihazların fiyatlarının netleştiğini söylüyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung’un Galaxy S23 serisinde nasıl bir fiyat politikası uygulayacağı konusunda henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Galaxy S23 fiyatı sonunda netleşiyor!

Nitekim daha önce her üç modelin de fiyatlarında artış yaşanacağı dile getirilmiş, daha sonra ise hiçbir modelde fiyat artışı olmayacağı konuşulmaya başlanmıştı. Bugünse seride yer alan cihazlardan yalnızca Galaxy S23 Ultra’nın fiyatının zamlanacağı bilgi geldi.

galaxy s23 ultra

Eğer bu iddia doğruysa, o zaman Galaxy S23’ün giriş versiyonu olan 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanına sahip cihazı 799 dolardan satışa sunulacak demektir. Yine Galaxy S23 Plus’ın 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanına sahip modeli de tıpkı Galaxy S22 Plus’ta olduğu gibi karşımıza 999 dolar ile çıkacaktır.

Galaxy S23 Ultra

Ancak Galaxy S23 Ultra’da işler değişebilir. Buna göre yeni amiral gemisinin satış fiyatı 1.249 dolar olacak ki bu da Galaxy S22 Ultra’ya göre 200 dolar daha pahalı bir fiyat manasına geliyor. Bakalım bu iddialardan hangisi doğru çıkacak. Galaxy S23 fiyatı.

Twitter TikTok benzeri özelliklerle donatılacak