Samsung Galaxy S23 FE’nin yeni görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy S23 FE

Bu ay resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S23 FE’nin sızdırılan yeni görselleri telefonun tüm detaylarıyla görülmesini sağladı.

Galaxy S23’ün serisinin şubat ayındaki çıkışından beri gündemde olan Samsung Galaxy S23 FE, son günlerde sık sık karşımıza çıkmaya başladı. Nihayet kullanıcılarla buluşmaya hazır görünen telefonun bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Samsung Galaxy S23 FE’nin çıkışı yaklaştıkça telefona dair sızıntılara da yenilerini ekleniyor. Son olarak da telefonun tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren 360 derecelik bir video ile Galaxy S23 FE’nin yeni görselleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy S23 FE, Güney Koreli teknoloji devinin Exynos 2200 yonga setinden güç alacak. Ancak telefonun ABD’de satışa çıkacak versiyonu Spandragon 8 Gen 1 yonga setini kullanacak. Bu yonga setine 8 GB RAM ve tercihe göre 128 ya da 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Samsung Galaxy S23 FE, 6.4 inçlik Dynamic AMOLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Telefonun arka yüzünde üçlü arka kamera sistemi yer alıyor. Bu üçlü kameranın ana lensi OIS destekli 50 megapiksellik bir lens. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 12 megapiksellik telefoto kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 10 megapiksel.

Batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 4500 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 25 W. Telefon işletim sistemi olarak ise Android 13 tabanlı One UI 5.1’i kullanıyor. Galaxy S23 FE, Galaxy S23 serisinin en ucuz üyesi olacak. Ancak S23 ve S23+’tan ne kadar ucuz olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

galaxy s23 fe 1

PlayStation Plus’a bu ay 20 yeni oyun eklenecek