Galaxy Z Fold 5 özellikleri yok artık dedirtiyor

galaxy fold 2

Katlanabilir akıllı telefon sektörünün en güçlü serisi kabul edilen Galaxy Z Fold, yeni üyesiyle birlikte katlanma izi sorununu tarihe gömebilir.

Galaxy Z Fold 5 özellikleri yok artık dedirtiyor. Katlanabilir akıllı telefon sektörü her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung önderliğinde günden güne daha fazla insana hitap etmeye devam eden sektör, her geçen gün yeni marka ve modellerle portföyünü arttırmaya da devam ediyor. Her ne kadar son zamanlarda Oppo’dan Xiaomi’ye birçok marka yeni katlanabilir akıllı telefon modelleriyle isimlerinden bahsettirseler de gözler hala Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un çıkaracağı yeni cihazlarda.

Samsung Galaxy Z Fold 4 özelliği diğer cihazlara geliyor!

Her yıl olduğu gibi bu yılda da Ağustos ayında tanıtılması beklenen yeni Galaxy Z Fold modelinde ise kullanıcıları büyük bir sürpriz karşılayabilir. Samsung’a yakın kaynaklardan servis edilen yeni bilgilere göre , Galaxy Z Fold 5 modeliyle birlikte seride kullanılan menteşe sistemi değiştirilecek. Yeni menteşe sistemine “damla menteşe” ismi verilirken, yapısı gereği bu sistem iki önemli soruna birden çözüm getirecek.

Samsung katlanabilir telefon

Galaxy Z Fold 5 özellikleri yok artık dedirtiyor

Eğer iddialar doğruysa Galaxy Z Fold 5 ile göreceğimiz en önemli yenilik, ekran açıldığında beliren ve birçok kullanıcı için fazlasıyla can sıkıcı olan katlama izinin azaltılması olacak. Tabi ki şu an ki teknolojiyle sıfır katlanma izi gibi bir şeyi beklemek çok doğru olmaz. Ancak yeni menteşe sisteminin mevcut katlanma izini yarı yarıya indireceği iddia ediliyor.

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Öte yandan damla menteşenin bir diğer faydası ise, telefon kapatıldığında arka kısımda oluşan boşluğun artık görülemeyecek seviyeye indirilmesi olacak. Tabi tüm bunların şimdilik birer iddiadan ibaret olduğunun altını bir kez daha çizelim.

Amerikan ordusu HoloLens’e para harcamaya devam ediyor