2022 yılında 3 altcoin roket gibi uçabilir: Ralli başlıyor

Kripto parada bir vurgun daha! 120 milyon dolarlık kripto para çalındı

2022 yılında 3 altcoin roket gibi uçmaya hazırlanıyor. Birçok analist bu kripto para birimlerinden fazlasıyla umutlu. Hadi gelin hem bu dijital varlıklara hem de konuyla ilgili diğer detaylara birlikte bakalım.

Kripto para devi Bitcoin sert yükselemese bile yine de 2022 yılında 3 altcoin analistlerin gözdesi oldu. Bu kripto para birimleri diğerleri ile kıyaslandığında analistler tarafından daha fazla beğeniliyor. Bunlardan ilki AVAX oldu. 11,7 milyar dolarlık market değerini aşmayı başaran bu altcoin hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor.

Genellikle Ethereum ve diğer iş kanıtı ağlarından daha hızlı çalışıyor. Bu durum onu ön plana çıkarmaya yetiyor. ATOM bir diğer önemli kripto para birimi olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Blok zincirler arası iletişim protokolü sağlayan bu kripto para birimi aynı zamanda devasa bir Blockchain ağına sahip.

2022 yılında 3 altcoin dikkat çekecek

Atom 260 civarında uygulamaya sahip. Ekosistem oluşturmayı başaran bu kripto para devi 2022 yılının gözdesi olabilir. Böylece en fazla kazanç sağlayan dijital varlıklar içerisinde yer alacak gibi görünüyor. 2020 yılında bu kripto para birimi yüzde 700 civarında artış kaydetmişti.

2022 yılında 3 altcoin

Piyasanın genel durumuna baktığımızda açıkçası pek aydınlık görünmüyor. En azından şimdilik böyle bir yorum yapılabilir. Bitcoin henüz 50 bin dolar barajını net olarak aşamadı. Bu durum diğer tüm kripto para birimlerini aşağı yönlü hareket etmeye zorluyor. Altcoinlerde ise yukarı yönlü bir hareketlenme var. FTM yukarıya doğru hareket etmek isteyen kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. 6,6 milyar dolardan fazla market değeri bulunan bu kripto para birimi birçok uygulamaya ev sahipliği yapıyor.

Kripto paralarda düşüş devam edecek mi?

2021 yılında yüzde 15 bin yükselmeyi başaran FTM, muhtemelen 2022 yılında da benzer kazançlar sağlayabilir. Elbette yükseliş oranı bu kadar yüksek olmasa bile yine de iyi bir noktaya ulaşacağı tahmin ediliyor. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.