Bu 3 metaverse coin ciddi yükseliş yakalayabilir

Bu 3 metaverse coin

Bu 3 metaverse coin çok ciddi miktarda yükseliş yakalama ihtimaline sahip. Özellikle son dönemlerde boğa koşusu ile birlikte bu projeler ön plana çıkacak gibi görünüyor.

Analistler tarafından bu 3 metaverse coin şiddetle tavsiye ediliyor. Boğa sezonunun kesinleşmesi halinde bu kripto para birimleri tahminlerden çok daha hızlı bir şekilde yükselişe geçebilir. En azından analistlerin fikirleri daha çok bu yönde. Kasım 2021 boğa koşusundan beri piyasada metaverse rüzgarı esiyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimleri içerisinde yer alan THETA, analistlerin gözdeleri arasında yer alıyor. Bu metaverse kripto para birimi güvenilir bir NFT pazarı oluşturması ile biliniyor. Böylece kullanıcılar çöp olarak sayılmayacak NFT donanımlarına sahip olabilecek. Ne yazık ki piyasadaki NFT projelerinin önemli bir bölümü çöp olarak nitelendiriliyor.

Bu 3 metaverse coin ön planda

Analistler tarafından en fazla önerilen bir diğer dijital varlık ise SAND oldu. Metaverse dünyasına en büyük katkıyı yapan platformlarından bir tanesinin de bu olduğunu söyleyebiliriz. Bu hafta yüzde 20 seviyelerinde artış göstermeyi başaran kripto para devi iyi bir performans sergiliyor.

Bu 3 metaverse coin

Hem NFT hem de metaverse alanında faaliyet gösteren SAND önümüzdeki aylarda iyi bir çıkış yakalayabilir. MANA ise bir diğer önemli kripto para projesi. İlk olarak Şubat 2020 tarihinde piyasaya sürüldükten bir süre sonra hemen yükselişe geçti. Orijinal metaverse projelerinden bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. Hatta Facebook bile daha onunla işbirliği yapmak istiyor.

Samsung’dan çok konuşulacak metaverse açıklaması

Bu 3 metaverse coin muhtemelen önümüzdeki aylarda iyi bir boğa koşusunda çıkacak. Elbette bunun tam tersi olma ihtimali de var. Fakat metaverse gibi projelerin geleceği şekillendirme potansiyeli boğa koşusunu fazlasıyla güçlendiriyor. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.