Google web tarayıcısı büyük bir problemle karşı karşıya

Chrome sonunda bir Adobe Acrobat PDF düzenleyicisi alıyor

Google web tarayıcısı yeni versiyonunda bazı problemlere neden oluyor. Bu problemlerin bazı internet sitelerinin açılmaması gibi durumlara neden olduğu ifade ediliyor. İşte merak edilen tüm ayrıntılar.

Google web tarayıcısı birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Burada bahsettiğimiz elbette Chrome. Google tarafından geliştirilen ünlü tarayıcı ne yazık ki önemli sorunlara neden olacak. Bazı uzmanlar Google Chrome 100 olarak tanıtılan tarayıcının 3 haneli ilk versiyon olması nedeniyle sorun yaratacağını düşünüyor.

Google Chrome 100 eğer herhangi bir aksilik olmazsa 2022 yılının Mart ayında yeni versiyon olarak tüm kullanıcılara sunulacak. Böylece ilk defa 3 haneli bir Chrome versiyonu elde edilecek. Bu her ne kadar olumlu bir gelişme olarak görülse bile işin perde arkasında önemli sorunlara neden oluyor.

Google web tarayıcısı hata veriyor

İnternet analistleri tarafından yapılan değerlendirmelere göre bazı internet siteleri tarayıcı versiyonlarının sadece ilk iki hanesini okuma yeteneğine sahip. Bu durum web içeriği ve kullanıcı arasındaki arayüzü olumsuz etkiliyor. Hatta kimi sitelere daha şimdiden ulaşım sağlanamıyor bile.

Google web tarayıcısı

Google internet tarayıcısı ile ilgili yaşanan bu problem fena halde can sıktı. Teknoloji devinin en son 2 haneli versiyonu Chrome 96 olarak biliniyor. Şimdiki versiyonu ise 100 numaralı olarak kullanıcılara sunulacak. Fakat internet sitelerinin bunu Chrome 10 olarak algılaması ciddi problemlere neden oluyor.

Google Pixel 6 ekran sorunlarıyla boşuyor: Problem büyük

Google web tarayıcısı ile ilgili gerçekleşecek olan bu güncelleme muhtemelen önemli düzeltmeler alacak. Bu düzeltmelerin 2022 yılının Mart ayına yetişmesi bekleniyor. Peki siz Google Chrome tarayıcısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.