Polkadot Blockchain ağı yükselen yıldız olabilir: Dijital varlıklar yükseliyor

Polkadot Blockchain ağı

Polkadot Blockchain ağı yeni yükselen yıldız olacak gibi görünüyor. Ciddi bir büyüme fırsatı yakalayan Polkadot bazı altcoin yıldızlarına ev sahipliği yapacak.

Polkadot Blockchain ağı en hızlı büyüyen dijital sistemler içerisinde yer alıyor. Bazı kripto para projeleri beklenenden daha hızlı bir şekilde yükseliyor. Polkadot bu nedenle önemli bir konuma sahip. Zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolü olan Polkadot kripto para ekosistemine katkı sunmaya devam ediyor.

Öncelikle Ocak ayında yükselişini iyice arttıran Moonbeam projesine odaklanalım. Kitle kredisi kampanyası ile birlikte 900 milyon dolar civarında token toplandı. Fiyatı böylece yüzde 100 artan bu kripto para birimi 2,97 dolardan 5,94 dolara kadar yükseldi. Sadece bu bile onun ne kadar büyük bir değer gördüğünü ortaya koyuyor.

Polkadot Blockchain ağı

Polkadot Blockchain ağı iyice popüler hale geldi

Kripto para dünyasında önemli bir yer edinmeyi başaran Polkadot sürekli olarak yeni güncellemeler alıyor. Bu güncellemeler sayesinde zincirler arası birlikte çalışabilirlik daha fazla kolaylaşıyor. Ethereum Virtual Machine ile uyumlu olan akıllı sözleşme platformu Moonbeam son derece işlevsel.

Polkadot Blockchain ağı

Polkadot ağında çalışan ve iyi bir kazanım yaratmayı başaran MOVR yükseliş yakalamaya devam eden dijital varlıklar arasında yer alıyor. Bu kripto para birimi 87 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Başlangıçta yaklaşık olarak yüzde 36,1 seviyesinde yükselmişti. Şimdi ise bu yükselişini taçlandırılmış oldu.

Bu 2 kripto para çok ciddi yükseliş yakalayabilir

Polkadot Blockchain ağı içerisinde yer alan ASTR bir diğer önemli kripto para birimi olarak görülüyor. Fiyatı 0,27 dolarlık zirveyi görmeyi başardı. Tüm bu kripto para birimleri Polkadot Blockchain ağında işlem görüyor. Kripto para yatırım fonları buralara aktıkça yükselişin önünü kapatmak hiç kolay olmayacak.