FIFA 24’ün yerini alacak oyunun tanıtım tarihi belli oldu

FIFA 24

FIFA 24’ten itibaren FIFA serisinin yerini alacak olan EA Sports FC serisinin merakla beklenen ilk oyunu, temmuz ayında tanıtılacak.

Bildiğiniz gibi oyun dünyasında bir devir kapanmak üzere. 1993 yılında FIFA International Soccer ile hayatımıza giren ve o günden beri en çok satan oyunlar arasından hiç çıkmayan FIFA serisi, tarihe karışıyor. FIFA federasyonu ile isim hakları konuşunda anlaşamayan EA Sports, bundan sonra futbol oyunlarını EA Sports FC adı altında piyasaya sürecek.

Yepyeni bir dönemin başlangıcı olacağı için FIFA hayranları tarafından heyecanla beklenen ilk EA Sports FC oyunu, bu yıl bitmeden oyun severlerle buluşmuş olacak. EA Sports henüz oyun hakkında kayda değer bir paylaşım yapmamış olsa da en azından bu paylaşımların ne zaman yapılacağını açıkladı. Heyecanla beklenen EA Sports FC oyunu, temmuz ayında görücüye çıkarılacak.

Öte yandan biz bu etkinlik için beklerken, EA Sports, FIFA 24’ün yerini alacak oyun için hazırladığı logoyu paylaşarak oyun için tanıtım çalışmalarına start verdi.

Premier Lig

EA Sports, FIFA ile yollarını ayırdığı için FIFA 24 yerine EA Sports FC’yi çıkaracak belki ama bunun oyun içinde ne gibi değişikliklere sebep olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. FIFA ayrılığı sonrası en çok merak edilen konulardan biri lisans haklarının sorun olup olmayacağıydı. Ancak EA Sports bugüne kadar yaptığı anlaşmalarla bu soruyu akıllardan sildi. Çünkü şimdiden Premier League, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL Libertadores, Barclays Kadınlar Süper Ligi, NWSL ve çok daha fazla ligin hakları alınmış durumda.

Galaxy S23 satışları S22’yi gölgede bıraktı