EA Sports FC 25 Fragmanı Yayınlandı

EA Sports FC 25

Heyecanla beklenen EA Sports FC 25 fragmanı yayınlandı. Yeni FC (eski adıyla FIFA) oyunu eylül ayında oyunseverlerle buluşacak.

EA Sports, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni bir futbol oyununu oyunseverlerle buluşturacak. Yıllarca FIFA adı altında çıktıktan sonra geçtiğimiz yıl radikal bir değişiklik yaparak EA Sports FC adına geçiş yapan bu seri, bu yıl da EA Sports FC 25 ile oyunseverlerin karşısına çıkacak. Bu oyun için tanıtım çalışmalarına başlayan EA Sports, heyecanla beklenen FC 25 fragmanını bugün yayınladı.

EA Sports FC 25’in kapağında Real Madrid’in İngiliz yıldızı Jude Bellingham yer alacak. Nitekim FC 25 fragmanının yıldızı da Jude Bellingham. Onun yanı sıra görme şansı yakaladığımız oyuncu yüzleri, EA’nin bu yıl bu konuda çıtayı biraz daha yukarı çektiğini gösteriyor. Öte yandan son yıllarda oyundaki yeri büyüyen kadın futbolu da fragmanda kendisine yer buluyor. Bu yıl ilk kez Kariyer Modu’nda da kadın takımlarıyla kariyer yapılabilecek.

EA Sports FC 25 fragmanı

Bu fragmanla birlikte, oyunda yapılan değişikliklere ve yeni eklenen özellikler dair ilk detaylar da paylaşıldı. EA Sports FC 25’teki en büyük değişiklik, EA Sports’un FC IQ adını verdiği özellik olacak.

Geçtiğimiz yıl seriye eklenen oyun tarzları, FC IQ ile özelleştirilebilecek. İsteyen yine Gegenpress ya da Tiki Taka gibi önceden belirlenmiş taktiklerle oynayabilecek. Ancak FC IQ, oyuncuların taktiklerini istedikleri gibi modifiye etmelerine olanak sağlayacak. Örneğin artık oyunda LB ve LWB gibi iki ayrı pozisyon bulunmayacak. Sol bek için sadece LB seçeneği olacak. Ancak oyuncular bu sol bekin hücum ağırlıklı mı yoksa defans ağırlıklı mı oynayacağını kendileri belirleyebilecek. Aynı şekilde bir CAM’nin aynı atak orta saha oyuncusunun bir gölge santrafor mu yoksa bir 10 numaramı olduğu seçilebilecek ve bu oynanışa doğrudan etki edecek.

Apple Hisseleri Yeniden Tavan Yaptı