FIFA 2K25 Hayali Gerçek Oluyor

FIFA 2K25

EA Sports’un yolları ayırdığı FIFA, yeni bir ortakla yoluna devam etmeye hazırlanıyor. Oyunseverlerin hayalini kurduğu FIFA 2K25, gerçeğe dönüşebilir.

Bildiğiniz gibi yıllardır FIFA oyunlarını çıkaran stüdyo olan EA Sports, FIFA kurumuyla telif konusunda anlaşamadığı geçtiğimiz yıl FIFA’yla anlaşmasını sonlandırdı. Böylece efsanevi futbol oyunları serisinde bir dönem kapanmış oldu. Geçtiğimiz yıl çıkan EA Sports FC 24 ile yeni bir seri başlatan EA Sports, bundan sonra da bu seriyi FC adı altında devam ettirecek. Ancak görünen o ki yakın bir gelecekte yeni FIFA oyunlarına kavuşabiliriz.

EA Sports ile yolları ayırdıktan sonra yeni bir partner arayışına giren FIFA, aradığı bu partneri bulmuş olabilir. Üstelik gelen haberlere bakılırsa söz konusu bu partner, pek çok oyunseverin de hayalini kurduğu gibi 2K Sports olacak. Oyun dünyasının en başarılı spor serileri arasında yer alan NBA 2K serisinin arkasındaki stüdyo olan 2K Games, FIFA 2K adlı yeni bir seri başlatmak için FIFA ile görüşüyor. Üstelik bu görüşmelerin epey ilerlediği ve bu serinin FIFA 2K25 ile başlayabileceği iddia ediliyor. Bu haberler şimdilik iddiadan ibaret ama eğer doğru çıkarsa pek çok oyunseveri mutlu edecektir. Çünkü 2K’nın bir futbol oyunu geliştirmesi uzun süredir hayali kurulan bir şeydi.

FIFA 23

EA Sports, FC 24 ile birlikte yeni bir seri başlatmış olsa da aslında çok az şeyi yeniledi. Son yıllarda asıl parayı kazandığı FUT tarafına odaklanan stüdyo, oyunun geri kalanı konusunda ise yıllardır kayda değer bir geliştirme yapmıyor. Bu da artık oyunseverleri kızdırmaya başlamış durumda. Ancak buna rağmen oyun satmaya devam ediyor çünkü PES serisi havlu attığından beri EA Sports’un ciddi bir rakibi bulunmuyor. Şimdi FIFA 2K serisi çıkarsa, sadece FC’ye bir alternatif sunmakla kalmayacak, aynı zamanda FC serisine de kendisini geliştirmesi için bir sebep vermiş olacak. Sonuçta eski FIFA serisi asıl atılımını PES ile girdiği rekabet sırasında yapmıştı.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu