FIFA 22 Game Pass yolcusu

FIFA 22 PC sürümü hayal kırıklığı yarattı

Dünyanın en popüler futbol oyunlarından biri olan FIFA serisinin en yeni oyunu FIFA 22, yakın bir zamanda Xbox Game Pass’deki yerini alacak.

FIFA 22 Game Pass yolcusu. Futbol oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan FIFA serisi, en son FIFA 22 oyunuyla karşımıza çıkmıştı. Bununla birlikte, FIFA 22’den sonra piyasaya sürülecek olan FIFA 23, FIFA serinde bu ismi taşıyan son oyun olacak. Çünkü EA Sports ile FIFA arasında uzun yıllardır devam eden anlaşma gelecek sene sona erecek ve bu yüzden de EA Sports artık EA Sports FC ismini kullanacak.

FIFA 22 PC sürümü hayal kırıklığı yarattı

Bu hatırlatmalardan sonra şimdi asıl konumuza dönelim. EA’den yapılan açıklamaya göre, FIFA serisinin en yeni oyunu olan FIFA 22, yakın zamanda EA Play’e geliyor. Oyunun EA Play’e gelmesinin bir diğer anlamı ise, FIFA 22’nin Xbox Game Pass’e de gelecek olması.

FIFA Online 4 çıktı

FIFA 22 Game Pass yolcusu

Yani eğer Xbox sahibiyseniz ve yakın zamanda bu futbol oyununu almak gibi bir niyetiniz varsa, 23 Haziran’a kadar beklemenizde fayda var. Çünkü bu tarihten itibaren oyun, Xbox Game Pass’e de çıkacağı için, bu platforma abone olan oyuncular FIFA 22’yi ücretsiz olarak oynayabilecekler.

FIFA Online 4

Öte yandan Xbox Game Pass, her geçen gün popülaritesini arttırmaya devam ediyor. Microsoft’un son zamanlardaki en karlı yatırımlarından biri olan bu yeni platform, Xbox’ı PlayStation’ın önüne geçirmeyi başardı. Bakalım Sony bu konuyla alakalı uzun zamandır beklenen hamlesini ne zaman yapacak.

YouTube, içerik oluşturucuların düzeltmeler yapmasını kolaylaştıracak