FIFA 15 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

FIFA 15 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı1

Bu yıl piyasaya sürülecek olan FIFA 15 hakkında açıklamalarda bulunan EA Sports, oyunu daha gerçekçi hale getirmek için yaptıkları yenilikleri açıkladı.

Son yıllarda gösterdiği gelişmeyle rakiplerini geride bırakarak oyun dünyasının bir numaralı futbol oyunu olmayı başaran FIFA serisi, bu yıl piyasaya sürülecek olan FIFA 15 ile birlikte daha da gerçekçi bir futbol deneyimi sunacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan açıklamayla Türkiye Süper Ligi’nin seriye geri döneceğini duyurarak Türkiye’deki oyunseverleri sevindiren EA Sports, şimdi de oyunun eskisine göre daha gerçekçi olacağını açıkladı.

FIFA_15 (3)

Birçokları tarafından dünyanın bir numaralı ligi olarak kabul edilen İngiltire Premier Ligi’ni olabildiğince gerçekçi yapmak isteyen EA Sports, bu ligdeki 20 stadyumun da orijinal tasarıma sahip olacağını açıkladı. FIFA 14’te sadece 8 olan orijinal stadyum sayısını bir anda 20’ye yükselten stüdyo, bununla da yetinmedi ve FIFA 15 için 200’den fazla Premier Lig futbolcusunun 3D olarak taranacağını ve böylece orijinal yüzlerinin oyuna taşınacağını duyurdu. İngiltere Ligi’ni geliştirmenin yanı sıra bu yıl ilk kez İtalya Ligi’yle de sponsorluk anlaşması imzalayan EA Sports, FIFA serisini hiç olmadığı kadar gerçekçi yapmaya kararlı görünüyor.

Çin Hükümeti Microsoft Hakkında Konuştu