Ethereum yatırımcıları dikkat!

Ethereum fiyatı yeni zirveler

Ethereum yatırımcıları dikkat! Son günlerde muazzam bir ivme yakalayan Ethereum bazı analistlere göre hala tehlikeli sularda.

Hatırlanacağı üzere Ethereum yaklaşık olarak 3 ay önce yeni bir ATH noktasına daha erişmişti. 4000 doların üzerine çıkan Ethereum kendi rekorunu kırmış ve yatırımcılarını sevindirmişti.

Sonrasında ise Ethereum’da ve diğer tüm coinlerde büyük bir düşüş gerçekleşti. Bu düşüş sonrasında ETH fiyatı 1700 dolara kadar düştü. Fakat ETH’nin toparlanması pek uzun sürmedi.

Geçtiğimiz günlerde uzun süredir merakla beklenen ETH 2.0 güncellemesi ile birlikte herşey değişti. ETH tüm pazarı da yukarı yönlü etkileyerek fiyatların artmasını sağlamıştı.

Ethereum yatırımcıları dikkat!

Son birkaç gündür kripto paralarda muazzam bir yükseliş söz konusu. Bu yükselişi tetikleyen temel unsur ise Ethereum’da yapılan güncelleme diyebiliriz. Ethereum ağında gerçekleşen güncelleme sonrasında özellikle ETH fiyatında muazzam bir artış gerçekleşti. Nitekim bu artış diğer coinleri de tetikledi. BTC’nin yukarı yönlü harekete geçmesiyle birlikte, kripto para piyasasının bütününde yeşil bir hareket başladı.

Peki bu durum ne kadar daha devam edecek? Açıkçası bunu kestirmek biraz güç. Fakat farklı analistlerin, önümüzdeki süreç ile ilgili farklı yorumları mevcut.

ETH ağında gerçekleşen güncelleme ile başlayan hareketin uzun soluklu olacağını düşünenlerin sayısı hayli fazla.

Öte yandan bazı analistler ETH’nin ateşinin düşeceğini ve 2000 doların altının kısa vadede geri döneceğini iddia ediyor. Kim haklı bunu zaman gösterecek.

Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir!

Galaxy Z Fold 3 tüm özellikleri ile ortaya çıktı