Ethereum fiyatı 2023 sonuna kadar 6000 dolar olabilir

Kripto paralarda ayı sezonu

Yeni bir yılla birlikte kripto paralara olan ilgi de artmış durumda. Pek çok coin’in 2023 ile birlikte yükselişe geçmesi bekleniyor. Bu yükseliş içerisinde asıl aslan payı ise Ethereum’a gidecek.

Ethereum fiyatı 2023 sonuna kadar 6000 dolar olabilir. Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bazı altcoinlerde yaşanan ani yükselişlerden sonra sahne sırası büyük isimlere geldi.

Ethereum ve AVAX

Hatırlanacağı üzere Bitcoin 2021 yılı Mayıs ayında rekor kırarak 66 bin dolar seviyesine kadar yükselmişti. Fakat BTC bu seviyelerde çok fazla tutunamadı ve 62 bin dolar seviyelerine kadar düştü. Bitcoin’in ardından en büyük alt coin olarak bilinen Ethereum da rekor kırdı ve 4000 doları gördü. Şimdilerde ise BTC 17 bin dolar, ETH ise 1200 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Peki ETH’de 2023 içerisindeki hedef ne? Genel kanı 2023 içerisinde ETH’nin daha da yükseleceği ve rekorlar kırmayı sürdüreceği yönünde.

Altın yatırımcıları kripto

Ethereum fiyatı 2023 sonuna kadar 6000 dolar olabilir

Hali hazırda Ethereum 1200 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bazı analistlere göre Ethereum yıl içerisinde önce 4000 dolar, ardından da 6000 dolar barajını aşarak önemli bir rekora imza atabilir. Elbette bu şimdilik basit bir tahminden ibaret. Yani gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Biz her zaman olduğu gibi yine uyarımızı yapalım. Bu ve benzeri içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla kendi yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız çok daha doğru olacaktır. Çünkü kripto para piyasasının geleceğini kestirmek pek de kolay değil. Keza çıkacak denilen para düşebiliyor. Ya da tam tersi bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz.

Asus ProArt Studiobook 16 3D OLED bilgisayarı tanıtıldı