Ethereum 4 bin doları aştı! Peki sırada ne var?

Ethereum fiyatı yeni zirveler

Uzun süredir Ethereum’un 4 bin doları aşıp aşamayacağı merak konusuydu. Sonunda Ethereum 4 bin doları aşarak önemli bir başarıya imza attı. Peki sıradaki senaryo ne? İşte konunun detayları.

Ethereum 4 bin doları aştı! Peki sırada ne var? Şu sıralar kripto para piyasasında hayli hareketli günler yaşanıyor. Öyle ki her an yeni bir ATH ile karşılaşıyoruz. Uzun süredir BTC’nin Mayıs ayında kaybettiği zirve noktasına ne zaman döneceği konuşuluyordu. Sonunda beklenen an geldi. BTC önemli bir direnç noktasını aşarak 66 bin dolara kadar yükseldi ve yeni bir ATH belirledi. Peki diğer altcoinlerde durum ne?

Malum BTC hakimiyeti yükseldiği için altcoinlerde öyle büyük bir yükseliş söz konusu değil. Yani kısa sürede altcoinlerin çok yüksek bir seviyeye çıkması beklenmiyor.

e2 1

Fakat bu noktada ETH’yi ayrı bir yerde tutmak gerekiyor. Çünkü ETH en büyük altcoin konumunda yer alıyor.

Ethereum 4 bin doları aştı! Peki sırada ne var?

BTC’deki olumlu hava ile birlikte ETH fiyatı da 4100 dolara kadar çıktı. Fakat bu noktadaki direnci henüz aşamadı. Genel beklenti ETH’nin yıl sonuna kadar çok daha iyi yerlere geleceği yönünde. Elbette bunu şimdiden kestirmek çok da kolay değil. Sonuç olarak bekleyip görmek gerekiyor. Dip not olarak belirtelim. Bu anlatımlarımızın hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Windows 11 beta kullanıcıları Android uygulamalarını test etmeye başladı işte detaylar