Windows 11 beta kullanıcıları Android uygulamalarını test etmeye başladı

Windows 11 beta kullanıcıları Android uygulamalarını test etmeye başladı

Sonunda, Windows 11 işletim sisteminde Android uygulamalarını deneme şansı elde edildi. Microsoft, Amazon Appstore’u etkinleştiren ve Android uygulamalarını Windows’ta çalıştırmayı destekleyen bir Insider Preview beta yayınladı. İşte detaylar.

Windows 11 ile ilk testin bir parçası olarak yalnızca 50 seçilmiş uygulama mevcut (Kindle uygulaması, Lords Mobile ve Lego Duplo World gibi), ancak Microsoft “önümüzdeki aylarda” daha fazlasını vaat ediyor. Amaç, daha önce olduğu gibi, Android uygulamalarının Windows 11’e ait olduğunu hissettirmek. Artık çoklu görev yapabilir, bildirimleri kontrol edebilir ve Windows erişilebilirlik özelliklerini kullanabilirsiniz. Fare ve klavye girişi de mevcut, ancak birçok uygulama şaşırtıcı bir şekilde dokunmatik ekrandan faydalanacak şekilde tasarlanmış.

Windows 11 beta kullanıcıları Android uygulamalarını test etmeye başladı

Beta sürüm şu anda yalnızca ABD’de AMD, Intel ve Qualcomm yongaları kullanan uyumlu cihazlar için mevcut. Testlerin problemsiz devam etmesiyle beta sürümü tüm kullanıcılara sunulacaktır. Ancak resmi bir sürümden önce bir süre beklemeniz gerekecek. Yine de bu da bir başlangıç ​​diyebiliriz. Android uygulamalar için beta sürümünün gelmesi gecikmenin korktuğunuz kadar uzun olmayacağını gösteriyor. Windows’un yeni işletim sistemi uzun süredir bekleniyordu. Yeni işletim sistemi beraberinde bir çok değişiklik de getirdi. Microsoft Windows 11 ile kullanıcılara hem tema olarak hem de özellik olarak yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar şimdiden yeni işletim sisteminden mennun, Windows kullanıcıları için farklı bir soluk sunan güncelleme şu anda yayında.

Otomobil sahipleri araçlarını sürekli değiştirmek istiyor: İşte yeni araştırma