Ethereum yılı 4000 doların üzerinde kapatmak istiyor

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

Bu yıl beklenilen zıplamayı gerçekleştiremeyen Ethereum, 2021’i 4000 doların üzerinde kapatmak için ciddi bir savaş veriyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ethereum 2021’i 4000 doların üzerinde kapatmak istiyor. ETH daha önce de 4000 dolar seviyesini geçmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında 4400 dolar seviyelerine kadar yükselen ETH buradan sert bir düşüş yaşamış ve 1700 dolar seviyelerine geri dönmüştü. Şimdi ise benzer bir durumun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği büyük merak konusu.

Geçtiğimiz hafta ETH yatırımcıları açısından inişli çıkışı bir dönemdi. Genele bakıldığında ETH 1 hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 8 oranında değer kazandı. Fakat diğer kripto varlıklarla karşılaştırıldığında ETH tarafında beklenti biraz daha fazlaydı.

Ethereum 2021'i 4000 doların üzerinde kapatmak istiyor

Ethereum 2021’i 4000 doların üzerinde kapatmak istiyor

Genel tahmin ETH’nin yeni bir ATH yaparak belli bir sınırın üzerine çıkacağı yönündeydi. Fakat bu gerçekleşmedi. 4000 dolar seviyesine kadar gelen Ethereum bu direnç noktasını bir türlü geçemedi.

Defalarca 4000 bin doların kıyısına kadar gelen ETH, buralardan 3800 dolar seviyesine dönüş yaptı. Şimdi asıl merak edilen soru ise ETH’nin önümüzdeki süreçte yeni bir ATH yapıp yapamayacağı. Malum ETH tarafında beklentiler çok büyük. Genel bir kitle ETH’nin kısa vadede 10 bin dolara ulaşabileceğini düşünüyor. Fakat mevcut süreçte bu biraz zor gibi görünüyor.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Üniversite verileri bilgisayar hatası nedeniyle kayboldu: 34 milyon dosya kayıp