Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te 4 Temmuz’dan itibaren ücretsiz olacak oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, son haftalarda ise ayağını biraz gazdan çekmiş durumda. Son haftalarda hem ücretsiz oyun sayısını bire düşüren, hem de daha düşük profilli oyunlar veren Epic, bu hafta da benzer bir oyunla karşımızda. Bu hafta Epic Games Store’da ücretsiz olacak oyun The Falconeer: Standard Edition olacak. Oyun normalde 33 TL’ye satılıyor.

the falconeer

Geçtiğimiz haftanın ücretsiz oyunu olan Sunless Skies: Sovereign Edition, 4 Temmuz 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. Bu saatten sonra ise Sunless Skies: Sovereign Edition’ın yerini The Falconeer: Standard Edition alacak. Her zaman olduğu gibi bu oyun da bir hafta boyunca ücretsiz kalacak. Ama bu süre içinde bu oyunu kütüphanenize eklerseniz kalıcı olarak sizin olacak.

The Falconeer: Standard Edition’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Tek kişilik geliştirici Tomas Sala’nın BAFTA’ya aday gösterilen bu hava muharebe oyununda görkemli bir savaş kuşuyla gökyüzünde süzül, nefes kesici bir okyanus dünyasını keşfet ve destansı hava it dalaşlarına katıl.

Nesiller boyu zehirli kararlar ve muhalefet tarafından parçalanmış uçsuz bucaksız bir okyanus dünyasını kat eden güçlü bir hava savaşçısı olan Falconeer rolünü üstleniyorsun. Birden fazla hikâye boyunca, bir keşif yolculuğuna çıkarken Ursee’nin, halkının ve tarihinin gizemini çözüp hayatı birçok farklı perspektiften ve sadakatten deneyimleyeceksin.

Gemileri korsanlara, deniz canavarlarına ve diğer tehditlere karşı korumak için yıldırım fırlatıcısını kullanarak tehlikeli görevler ve yan maceralar boyunca ilerle. Okyanusun derinliklerine dal, dev yengeç şehirleriyle savaşmak için bulutların üzerinde süzül veya teknolojiyi kontrol eden ve düzenleyen gizemli Mancer Order’a karşı şiddetli it dalaşlarına katıl.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor