Infinix Note 40s Şirketin Sitesinde Görüldü

Infinix Note 40s 2

Infinix’in çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Infinix Note 40s, şirketin internet sitesinde görüldü; Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Akıllı telefon pazarında adını son dönemde sıkça duymaya başladığımız Infinix, çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Infinix Note 40, 40 Pro ve 40 Pro+’ı mayıs ayında piyasaya süren Infinix, şimdi de Note 40s’i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen bu yeni model, dün şirketin internet sitesinde görüldü. Böylece hem telefonun resmi görselleri ortaya çıkmış oldu, hem de teknik özelliklerine dair bazı detaylar kesinleşmiş oldu.

Beklendiği gibi Infinix Note 40s, Note 40 serisinin diğer üyeleriyle oldukça benzer bir tasarıma sahip. Telefon 6.78 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor. FHD çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz. Ekranın kenarlarından kıvrımlı olması dikkat çekiyor. Görünüşe bakılırsa bu Note 40 Pro+’ta kullanılanla aynı panel olacak.

Infinix Note 40s

Pro+ modelinde kullanılan Dimensity 7020 yonga setinin yerini bu kez daha düşük bir yonga seti olan Helio G99 alıyor. RAM ve dahili depolama alanı konusunda sadece tek seçenek sunuluyor: 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı. Telefonun bataryası ise 5000 mAh. Bu bataryada 33 W hızlı şarj özelliği bulunuyor. Telefonun 108 megapiksellik ana lensine 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Note 40s’in selfie kamerası ise 32 megapiksel.

Infinix Note 40s’in tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak şirketin resmi sitesine eklenmiş olması, telefonun lansmanın oldukça yakın olduğunu gösteriyor.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor