Epic Games’te Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games ücretsiz oyunu

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te önümüzdeki haftadan itibaren ücretsiz hale gelecek iki oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Bu haftanın ücretsiz oyunlarını kısa süre önce erişime açan Epic, bununla birlikte önümüzdeki hafta kullanıcılara ücretsiz olarak vereceği oyunu da açıkladı. 24 Ekim’den itibaren Epic Games Store’da ücretsiz hale gelecek oyun, son yılların dikkat çekici bağımsız oyunlarından biri olan Moving Out olacak.

Moving Out

Normalde 70 TL’ye satılan Moving Out’un Epic’teki tanıtım yazısı ise şöyle:

Moving Out, “kanepeden eşli oynama” kavramına yeni bir anlam getiren absürt fizik tabanlı bir taşıma simülatörüdür! Sertifikasını yeni almış bir Eşya Düzenleme ve Taşıma Teknisyeni olarak kalabalık Packmore kasabası boyunca taşıma işlerini üstleneceksin.

2020 yapımı Moving Out hem eleştirmenler hem de oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanarak o yılın hoş sürprizlerinden biri oldu. Nitekim bu başarı bir devam oyununun da önünü açtı ki o devam oyunu da geçtiğimiz yıl oyunseverlerle buluştu.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı