iQOO Neo9S Pro+’ın Batarya Özellikleri Kesinleşti

iQOO Neo9S Pro+

Temmuz ayında içinde resmi olarak tanıtılacak olan iQOO Neo9S Pro+, 3C’den sertifika alırken görüldü; Telefonun batarya özellikleri kesinleşti.

iQOO Neo9S Pro’yu mayıs ayında piyasaya süren iQOO, şimdi bu telefonun bir de Plus modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak iQOO Neo9S Pro+’ın temmuz ayı içinde resmi olarak tanıtılacağını duyurdu. Bu tanıtım için net bir tarih ise verilmedi. Biz iQOO’nun bu tarihe netleştirmesini beklerken, Neo9S Pro+ yeni bir sızıntıya daha konu oldu.

iQOO’nun yeni telefonu, dün 3C’den sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun batarya özellikleri de netlik kazanmış oldu. Daha önce gelen sızıntılarda telefonun 5160 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, bu bataryada 120W hızlı şarj özelliği bulunacağı söyleniyordu. 3C veri tabanında yer alan bilgiler bu özellikleri doğruluyor.

iQOO Neo9S Pro 2

Mayıs ayında çıkan iQOO Neo9S Pro, MediaTek’in Dimensity 9300+ yonga setini kullanıyordu. Plus modeli ise daha güçlü bir yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alacak. İki telefon arasındaki en kayda değer farkın bu olması bekleniyor.

iQOO Neo9S Pro, 6.78 inçlik LTPO OLED bir ekrana sahip. 1260 x 2800p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 144 Hz. Ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafa geldiğimizde karşımıza çift arka kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksellik SOny IMX920 sensörü kullanıyor. OIS destekli bu ana lense 50 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik ediyor.

Telefonda Dimensity 9300+ yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB LPDDR5X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 512 GB ya da 1 TB. Telefon  Şimdi Plus modelinden de benzer özellikler bekleyebiliriz. Tabii Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle birleştirilmiş halde.

Assassin’s Creed Oyunlarının Remakeleri Geliyor