Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Epic Games Store

Geçtiğimiz hafta Marvel’s Midnight Suns’ı ücretsiz veren Epic Games’te 13 Haziran’dan itibaren ücretsiz olarak oyunlar belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Geçtiğimiz hafta normalde 700 TL’ye satılan Marvel’s Midnight Suns’ı ücretsiz hale getirerek oyunseverleri sevindiren Epic, bu hafta o kadar yüksek profilli bir oyunu ücretsiz vermiyor belki ama bu kez de iki oyunu birden ücretsiz yapıyor.

Marvel’s Midnight Suns, 13 Haziran 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. Bu saatten sonra ise onun yerini Idle Champions of the Forgotten Realms ve Red Out 2 alacak. Her zaman olduğu gibi bu iki oyun da bir hafta boyunca ücretsiz kalacak. Ama bu süre içinde bu oyunları oyun kütüphanenize eklerseniz kalıcı olarak sizin olacaklar.

epic games

Idle Champions of the Forgotten Realms’in Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Idle Champions of the Forgotten Realms, D&D çoklu evrenlerindeki karakterleri tek bir büyük macerada toplayan bir Dungeons & Dragons strateji yönetim oyunudur.

Redout 2’nin Epic’teki tanıtım yazısı ise şöyle:

Evrendeki en hızlı yarış oyunu. Redout 2, klasik arcade yarış oyunlarına ithafen hazırlanan ve yarı terk edilmiş Dünya’daki distopik boş arazilerde yarışmanın galaksinin en popüler sporlarından biri olduğu, eleştirmenlerce beğenilen Redout’un devam oyunudur.

Apple Intelligence, ChatGPT’den Güç Alacak