Epic Games’te Günün Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store

Yılbaşı döneminde her gün bir oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games’te bugün oyunseverlere ücretsiz olarak sunulacak oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, normalde her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyordu. Ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı döneminde bu durum değişti. Çünkü bu dönemde ücretsiz oyunlar haftalık olarak değil, günlük olarak veriliyor. Epic Games, yılbaşı dönemi boyunca her gün yeni bir oyunu ücretsiz hale getirmeye devam ediyor.

Dün, normalde 520 TL’ye satılan Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition’ı ücretsiz hale getirerek oyunseverleri heyecanlandıran Epic, bugünse çok daha mütevazı bir oyunu ücretsiz hale getirdi. Outer Worlds bugün yerini Human Resource Machine’e bıraktı. Normalde 19 TL’ye satılan Human Resource Machine, bu hafta Epic’te ücretsiz hale getirilen en mütevazı oyunlardan biri. Oyunun Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Human Resource Machine

“Human Resource Machine, bu tarz oyunların meraklıları için bir bulmaca oyunudur. Her bir seviyede, patronun sana bir iş verir. Küçük ofis çalışanını programlayarak süreci otomatik hale getir. Başarılı olursan, geniş ofis binasında bir yıl daha çalışmak için bir sonraki seviyeye terfi edeceksin.”

Human Resource Machine’i ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin yarın saat 19:00’a kadar oyunu edinmesi gerekiyor. Çünkü bu saatten sonra Human Resource Machine yerini bir sonraki ücretsiz oyuna bırakacak.

Apple Vision Pro Satışları Şubat Ayında Başlayabilir