Epic Games’te Bugün 250 TL’lik Oyun Ücretsiz Oldu

Epic Games Store

Yeni yılda da her gün bir oyunu ücretsiz olarak vermeye devam Epic Games Store’da bugün 250 TL’lik, ödüllü bir oyun ücretsiz oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için ücretsiz oyunlara bel bağlıyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, normalde her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyordu. Ancak yılbaşı döneminde her gün yeni bir oyun ücretsiz yapılmaya başlandı. Bu durumun yılbaşına kadar süreceği düşünülüyordu ama görünen o ki Epic’in hız kesmeye niyeti yok. Çünkü yeni yılda da her gün bir oyun ücretsiz olarak verilmeye devam ediyor. Üstelik bugün Epic’te normalde 250 TL’ye satılan, ödüllü bir oyun ücretsiz oldu.

A Plague Tale: Innocence

Söz konusu bu oyun 2019 yılında çıkan A Plague Tale: Innocence. Hem Steam’de hem de Epic Games’te oyunseverlerden son derece olumlu yorumlar alan A Plague Tale: Innocence, eleştirmenlerden de tam not almış bir yapım. Oyunun Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

“Tarihin en karanlık zamanlarında geçen yürek burkan bir yolculukta, genç Amicia ve küçük kardeşi Hugo’nun kasvetli hikâyesini takip et. Peşlerindeki Engizisyon askerlerinden kaçan ve etrafları durdurulamaz fare sürüleriyle çevrili iki kardeş birbirlerini daha iyi tanıyıp birbirlerine güvenecekler.”

A Plague Tale: Innocence’ı ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin yarın saat 19:00’a kadar oyunu edinmesi gerekiyor. Çünkü bu saatten sonra A Plague Tale: Innocence yerini bir sonraki ücretsiz oyuna bırakacak.

Samsung Galaxy S24 Serisinin Yeni Görselleri Sızdırıldı