Epic Games’te günün ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games

Yılbaşına kadar her gün bir oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic Games’te günün oyunu belli oldu. Bu kez 159 TL’lik bir oyun ücretsiz oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejiyle daha fazla oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, yılbaşına uzanan bu süreçte de 15 gün boyunca her gün bir oyunu ücretsiz olarak paylaşacağını duyurdu.

Son günlerde üst üste Star Wars: Squadrons, Saints Row IV: Re-Elected ve Fallout gibi dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic, dün de Death Stranding’i ücretsiz hale getirerek oyun severleri sevindirdi. Death Stranding gibi dikkat çekici bir oyundan sonra sıradaki oyunun ne olacağı merak konusu oldu. Epic, çıtayı pek düşürmedi ve kuz de 159 TL’lik bir oyunu ücretsiz hale getirdi. Epic Games’te günün ücretsiz oyunu F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch oldu.

fist

Önceki günlerde olduğu gibi F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u ücretsiz şekilde oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyun severlerin de yarın 19:00’a kadar bu oyunu Epic Games’te kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

TiGames tarafından geliştirilen F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, 2021 yılında PlayStation 4-5 ve PC’ye yönelik olarak çıktı. Bir sonraki yıl da Nintendo Switch’e geldi. Metroidvania türündeki oyun, hem oynanışı hem de grafikleriyle eleştirmenlerden olumlu yorumlar almayı başardı.

Epic’in oyun platformundaki ücretsiz oyun hediyeleri yeni yıla kadar devam edecek. Yılbaşına kadar her gün, bir ya da birden fazla oyun platforma oyun severlere ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunların neler olacağı merakla bekleniyor.

Red Magic 8 Pro resmen tanıtıldı