Epic Games’te haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games Store

Epic Games, her hafta farklı bir oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Şu ana kadar bu strateji sayesinde çok sayıda oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Epic’in bu hafta kullanıcılarına ücretsiz olarak vereceği oyun da belli oldu.

homeworld deserts kharak

17 Ağustos’ta Dodo Peak ve Black Book oyunlarını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunan Epic, bu hafta da Homeworld: Deserts of Kharak oyununu ücretsiz yapacak. Homeworld: Deserts of Kharak, 24 Ağustos’tan itibaren Epic Games Store’dan ücretsiz olarak temin edilebilecek. Dodo Peak ve Black Book’u oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için de son gün 24 Ağustos. Çünkü bu tarihten sonra Dodo Peak ve Black Book yerini Homeworld: Deserts of Kharak’a bırakacak. Onlar gibi Homeworld: Deserts of Kharak da bir hafta boyunca ücretsiz kalacak. Bu tarihten sonra ise yerini yeni gelecek ücretsiz oyunlara bırakarak tekrar ücretli hale gelecek. Ancak bu bir haftalık sürede oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak bu oyunların sahibi olacaklar.

2016 yılında çıkan Homeworld: Desert of Kharak, gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Aynı zamanda 90’ların sevilen oyunu Homeworld’ün bir nevi devam oyunu. Her ne kadar Desert of Kharak kronolojik olarak Homeworld’ün öncesinde geçiyor olsa da.

OpenAI, ChatGPT’yi baştan yaratmak zorunda kalabilir