Windows 12 ekran görüntüsü yanlışlıkla sızdırıldı

win12

İşletim sistemi dünyasının bir numaralı ismi Microsoft, bir etkinlik sırasında yanlışlıkla Windows 12 görüntüsünü paylaşınca, kullanıcılar da nasıl bir yeni sürüm göreceklerini anlamış oldular.

Windows 12 ekran görüntüsü yanlışlıkla sızdırıldı. Teknoloji dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Microsoft’un bu namını Windows işletim sistemine borçlu olduğu bir gerçek. Bilgisayar denildiğinde akla gelen ilk program olan Windows işletim sisteminin geçmişi de bir hayli eskiye dayanıyor. Ancak yıllar içerisinde yenilenen bu sistemin, sürekli başarılı bir grafik çizdiğini söylemek pek de mümkün değil.

Windows 11 güncellemesi

Nitekim Windows 7 ile oldukça başarılı bir dönem geçiren Microsoft, sonrasında Windows 8.1 ile adeta kabusu yaşamıştı. Windows 10 ile yeniden parlak günlerine dönen işletim sistemi şimdilerde Windows 11’i başarılı kılabilmek için elinden geleni yapıyor. Ancak hala bu işletim sisteminin kullanım oranlarının Windows 10’un çok gerisinde olduğunu belirtelim.

win12

Windows 12 ekran görüntüsü yanlışlıkla sızdırıldı

Öte yandan Microsoft’un 2024 yılında piyasaya sürmesini beklediğimiz Windows 12 işletim sistemine ilişkin çok önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen bir konferansta bir an için yanlışlıkla Windows 12’nin ara yüzünü ekrana yansıtan Microsoft, bu sayede Windows 12’nin üzerindeki sis perdesini de kaldırmış oldu.

Windows 11 güncellemesi

Bununla birlikte yukarıda paylaştığımız görselin, Microsoft tarafından yanlışlıkla açığa çıkarılan görsel olmadığını, ondan yola çıkılarak yeniden tasarlanan görünümü olduğunu belirtelim. Bakalım bir iyi bir kötü şekilde seyreden Windows sürümlerinin en sonuncusu, kullanıcılara ne gibi yenilikler sunacak.

Galaxy S22 FE çıkıp çıkmayacağına dair bilgiler gelmeye başladı