Epic Games sevilen oyunları ücretsiz yaptı!

Epic Games

Epic Games, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Şimdi de Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ve Close to the Sun ücretsiz olarak sunuldu.

PC oyuncularının gözde platformu olan Steam’in pabucu, Epic Games yüzünden dama atılmıştı. Uygun fiyatlı oyun politikasının yanında, süreli de olsa özel yapımları ve her hafta dağıttığı ücretsiz oyunlar ile Steam‘in tahtını sağlam bir şekilde sallayan Epic Games, yine ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor.

PC sahipler için bugün de Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ve Close to the Sun oyunları ücretsiz olarak sunuldu. Bu oyunları kütüphanenize eklemek için buradan oyunları satın al demeniz yeterli olacak. 16 Nisan 2020 saat 18:00’a kadar bu oyunları kütüphanenize eklediğiniz takdirde dilediğiniz zaman indirip oynayabiliyorsunuz.

Fortnite’ın geliştiricisi ayrıca önümüzdeki hafta ücretsiz olarak vereceği oyunları da duyurdu. Önümüzdeki hafta yani an tarihleri arasında Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia oyunları ücretsiz olarak PC sahiplerine sunulacak.

PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense tanıtıldı!

Xbox Game Pass‘te de yer alan Just Cause 4, geçtiğimiz hafta PlayStation 4 ve PS Plus sahiplerine ücretsiz olarak verilmişti. Tabi konsolda bu tip ücretsiz dağıtımların bir bedeli var. O da her ay düzenli olarak servislere ödeme yapmak. Ancak PC’de böyle bir şart söz konusu değil.

Epic Games

Herkesin eve kapandığı bu dönemde oyun oynayarak vakit geçirmek oldukça mantıklı bir seçim. Ancak her oyun bildiğiniz gibi düşük donanımlı PC’lerde çalışmıyor. Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oyunu hem düşük donanımlı PC’lerde çalıştığı gibi hem de size oldukça keyifli dakikalar yaşatabiliyor. Oyunun sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments sistem gereksinimleri

Minimum
Önerilen
İşletim Sistemi: WINDOWS VISTA SP2 / WINDOWS 7 / WINDOWS 8
İşletim Sistemi: WINDOWS 7
İşlemci: AMD/INTEL Çift Çekirdek 2.4 GHz
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz / AMD APU A6-3600 Dört Çekirdek
RAM: 2 GB RAM
RAM: 6 GB RAM
Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
Direct X: Sürüm 9.0c
Direct X: Sürüm 9.0c
Ekran kartı: 256 MB DIRECTX 9 uyumlu AMD RADEON HD 3850 / NVIDIA GEFORCE 8600 GTS veya üzeri
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5830 / NVIDIA GeForce GTX 460 veya üzeri