Epic Games Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oyununu ücretsiz verecek!

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Epic Games’in önümüzdeki hafta vereceği ücretsiz oyun belli oldu. Epic Games, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ücretsiz dağıtacak.

Steam’e bir anda rakip olan Epic Games, yaptığı özel oyun anlaşmalarının yanı sıra her hafta sunduğu ücretsiz oyunlar ile PC sahiplerinin gönlünü kazanmıştı. Ücretsiz oyun dağıtan Epic Games, önümüzdeki haftanın oyununu açıkladı. Epic Games, Coronavirüs salgını dolayısıyla evde duranlar için gayet kaliteli bir yapım olan Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oyununu ücretsiz olarak sunacak.

PC için Steam’de 59 TL dijital satış fiyatına sahip olan oyunda isminden de tahmin edebileceğiniz gibi dedektiflik yapacaksınız. 2014 yılında çıkan ancak bulmacaları ile hala taş gibi yapım olan bu oyunu Epic Games kütüphanenize önümüzdeki günlerde ekleyebileceksiniz.

PlayStation Store indirim rüzgarını başlattı!

Sistem gereksinimleri ile PC’leri yormayacak olan oyunda bir dedektif olarak, cinayetler, kayıp vakaları, baş döndüren hırsızlık olayları ve seni zaman zaman fantastik dünyalara götürecek sayısız soruşturmalar gibi birbirinden farklı olayları çözmek için çabalayacaksınız.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Türkçe dil seçeneğine de sahip olan oyunu ücretsiz olduğunda mutlaka denemenizi öneriyoruz. Oyunun Epic Games sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak Epic Games Store’da birbirinden güzel oyunda indirimlerin olduğunu belirtelim. Bu indirimler arasında; Red Dead Redemption 2, Detroit: Become Human, Borderlands 3, Control, Metro Exudos gibi birbirinden güzel yapımların olduğunu belirtelim.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments sistem gereksinimleri

Minimum
Önerilen
İşletim Sistemi: WINDOWS VISTA SP2 / WINDOWS 7 / WINDOWS 8
İşletim Sistemi: WINDOWS 7
İşlemci: AMD/INTEL Çift Çekirdek 2.4 GHz
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz / AMD APU A6-3600 Dört Çekirdek
RAM: 2 GB RAM
RAM: 6 GB RAM
Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
Direct X: Sürüm 9.0c
Direct X: Sürüm 9.0c
Ekran kartı: 256 MB DIRECTX 9 uyumlu AMD RADEON HD 3850 / NVIDIA GEFORCE 8600 GTS veya üzeri
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5830 / NVIDIA GeForce GTX 460 veya üzeri