105 TL’lik oyun Epic Games Store ‘da bedava!

Alien Isolation

Epic Games Store ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic Games’in yeni oyunu ise Alien Isolation oldu. Hemen indirin.

Steam’in en büyük rakibi olan Epic Games’in bedava oyun kampanyası devam ediyor. Oyun sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Epic Games’in dijital oyun mağazası açıldığı ilk günden bu yana hemen her hafta bedava oyunlarla oyun severlerin yüzünü güldürüyor.

Geçtiğimiz hafta Epic Games’in yıl başına kadar her gün yeni bir oyunu ücretsiz olarak sunacağı açıklanmıştı. Bu açıklamanın akabinde pek çok liste sızdırıldı. Sızdırılan listeler arasında son derece ütopik yapımlara sahip olan listeler de vardı.

Epic Games Store 105 TL’lik oyunu ücretsiz yaptı

İlk sızdırılan listelerde Borderlands 3, Dragona Age gibi popüler ve yeni oyunlar vardı. Fakat hali hazırda oluşan son listede en popüler oyun Alien Isolation oldu.

epic games store

Normal şartlarda Alien Isolation 104.90 TL’den satılıyordu. Fakat bu oyunu yarın akşama kadar hesabınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Yıl başına kadar Epic Games’in dijital oyun mağazasında hergün yeni bir oyun bedava olacak. Geçtiğimiz günlerde de Metro 2033 ücretsiz olmuştu.

Alien Isolation 2014’te satışa çıktı. Yani nereden baksak 6 yıllık bir oyundan bahsediyoruz. Dolayısıyla çok birşey beklememeniz gerekiyor. Lakin ücretsiz olduğu için hesabınıza eklemenizde de bir sakınca olmayacaktır.

iPhone 13 serisine çentik ayarı işte detaylar