Among Us bedava oldu! Tıkla indir

Among Us

Innersloth tarafından geliştirilen casual tipi Among Us oyunu Epic Games Store’da bedava oldu. İndirmek için hemen tıklayın!

Epic Games Store bedava oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Hali hazırda PC tarafında Steam’in en büyük rakibi konumunda yer alan Epic Games Store’un bu hafta ücretsiz olarak dağıtacağı oyun açıklandı.

Aslında Epic Games Store ilk açıldığı günden bu yana zaten bedava oyunlar dağıtıyordu. Hatta bir dönem GTA 5, Civilization 6 gibi çok popüler oyunları da ücretsiz olarak dağıttılar. Yine bu aralar da hayli popüler oyunlar Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Bu haftanın oyunu da saat 18:00 itibariyle belli oldu. Among Us.

Among Us bedava oldu! Tıkla indir

Dilerseniz Among Us’ı buraya tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yalnız indirmeden önce Epic Games Store’a üye olmanız ve profilinize giriş yapmanız gerekiyor. Zaten sonrasında oyun kütüphanenize eklenecektir. Daha sonra dilediğiniz zaman bu oyunu indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu bilmeyenler için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Among Us az önce de belirttiğimiz üzere casual tarzında bir oyun 4 – 10 kişiye kadar çevrimiçi oynanan bu yapımda bir ya da bir kaç kişi katil rolünü üstleniyor. Ardından gemi kalkışa hazır olmadan diğer mürettabatı ortadan kaldırmaya çalışıyor. Sonuç olarak herkes şüphelendiği kişiyi söylüyor ve katil ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

Bu oyun özellikle arkadaşlarınızla oynadığınızda fazlasıyla zevkli ve eğlenceli bir yapım.

Popüler PS4 oyunu PC’ye geliyor