Epic Games haftanın ücretsiz oyununu açıkladı

epic games ceo'su

Epic Games, her hafta olduğu gibi bu haftanın da ücretsiz oyununu açıkladı. İşte detaylar.

Epic Games haftanın ücretsiz oyununu açıkladı. Bedavaya sunmuş olduğu yapımlar sayesinde bilinirlik kazanan Epic Games, ücretsiz oyun verme politikasını kız kesmeden sürdürüyor. Bahsi geçen platform tarafından yapılan son açıklama da, kullanıcılarını fazlasıyla memnun edecek gibi duruyor. Buna göre şirket, önümüzdeki hafta 32 TL değerinde olan bir oyunu ücretsiz hale getirecek. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haberimizin detaylarını sizlerle paylaşmış olalım.

İşte bu haftanın ücretsiz oyunu

Epic Games ücretsiz oyun

Epic Games, bir haftalığına ücretsiz olarak sunacağı oyunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, piyasa değeri 32 TL olan DARQ: Complete Edition isimli yapım bir haftalığına ücretsiz olarak oynanabilecek. Peki ama bedava olarak oynayabileceğiniz bu oyunun konusu ne?

DARQ: Complete Edition, rüyada olduğunun bilincinde olan fakat uyanamayan Lloyd isimli çocuğun hikayesi üzerine kuruluyor. Korku ve gerilimin öne çıktığı oyunda Lloyd’un rüyası bir anda kabusa dönüşüyor. Bir türlü uyanamayan kahramanımızın hayatta kalma mücadelesine tanıklık ediyoruz.

Sistem Gereksinimleri

Minimum

İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Intel Core i3-530
Bellek: 4 GB RAM
Depolama: 3 GB dahili hafıza
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870

Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i7
Bellek: 8 GB RAM
Depolama: 3GB dahili hafıza
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850

Samsung’dan geç kalmış bir işletim sistemi atağı!