Enişteler artık Doblo değil Dacia Dokker alıyor

1528183586 1499762654 00119964

Dacia’nın hafif ticari modeli olan Dokker uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Enişteler artık Doblo değil Dacia Dokker alıyor. Bildiğiniz gibi ülkemizin en çok satış yapan hafif ticari modeli Fiat Doblo’dur. Ancak gelen son zamların ardından Doblo fiyatları da uçuşa geçti. Eniştelerin hayallerini süsleyen aracı satın almak giderek zorlaşınca alternatiflerine olan talep arttı. Bunlardan Dacia Dokker uygun fiyatı ile beraber tüketicilerin yeni gözdesi olacak gibi duruyor. Şimdi dilerseniz lafı fazla uzatmadan sizleri haberimizin detayları ile baş başa bırakalım.

Enişteler artık Doblo değil Dacia Dokker alıyor

Dacia Dokker fiyatıyla dikkat çekiyor

Maliyeti nispeten daha düşük araçlar yaparak uygun fiyatlı modeller üretmeye çalışan Dacia, bunu tüm segmentlerde ortaya koyuyor. Hafif ticari sınıfında da bu prensibi sürdüren marka, bu alanda Dokker ile beraber yarışıyor. Dacia Dokker, sunduğu uygun fiyat sayesinde segmentindeki rakiplerine meydan okumayı başarıyor.

Bu bağlamda Doblo düşkünü olan kişiler, artık Doblo’dan biraz daha küçük olsa da daha uygun fiyatlı olan Dacia Dokker modeline yöneliyor. Zira araç, hali hazırda 165.900 TL’den alıcı buluyor. Bu donanımda kullanıcılara 110 beygir güç üreten bir motor sunuluyor. Eğer siz de hafif ticari sınıfında yer alan bir araç satın almak istiyorsanız, Dokker fiyatıyla sizleri etkileyebilir. Sitede yazan detaylı fiyatı aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Ambiance ECO-G 110 bg

Fiyatı: 165.900 ₺

Pixel 6 serisi için şikayetler gelmeye başladı bile işte konunun detayları