Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz hale getirmeye devam eden Epic Games Store’da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu.

Yılbaşı döneminde her gün bir oyunu ücretsiz hale getirerek oyunseverleri sevindiren Epic Games, yılbaşı döneminin sona ermesiyle birlikte eski düzenine geri döndü. Şirket eskiden yaptığı gibi yine her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunacak. Bu bağlamda her hafta yeni oyunları ücretsiz hale getirmeye devam eden şirket, bu haftanın ücretsiz oyununu da açıkladı. Bir hafta boyunca Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak temin edilebilecek olan oyun Sail Forth olacak.

Normalde platformda 33 TL’ye satılan oyunun Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

sail forth

“Onlarca acayip bölgeye yayılan engin okyanusta rüzgârı arkana al ve Yüksek Maceraya atıl. Kendine özgü hayvanlara, bitki örtüsüne, dost canlısı sakinlere ve korkutucu düşmanlara sahip sayısız adacığı keşfet. Meraklı yunus sürüsünü oyunbaz bir şekilde takip et, buzlu ufukta batan güneşin güzelliğini hayranlıkla seyret ya da bir grup suçluyu yakalayarak vahşi top atışları eşliğinde özürlerini kabul et.”

Sail Forth’u ücretsiz olarak oyun kütüphanelerine eklemek isteyen oyunseverlerin 18 Ocak saat 19:00’a kadar oyunu Epic Games Store’daki oyun kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Çünkü bu tarihten itibaren Sail Forth yerini bir sonraki ücretsiz oyuna bırakacak. 18 Ocak’a kadar oyunu kütüphanenize eklediğiniz takdirde oyun kalıcı olarak sizin oluyor.

PlayStation Plus’a Ocak Ayında Eklenecek Oyunlar Belli Oldu