En fazla önerilen kriptolar bakın hangileri oldu: Analistler yükseleceğini düşünüyor

Balinalar bu altcoini

En fazla önerilen kriptolar listesi analistler tarafından hazırlandı. Bu listeye baktığımızda karşımıza çok farklı dijital varlıklar çıkıyor. Hadi gelin merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Analistler tarafından en fazla önerilen kriptolar sıralamasını yaptık. Bu sıralamaya baktığımızda 2022 yılının son derece hareketli geçeceğini söyleyebiliriz. Usta traderlar tüm kripto para varlıklarında herkesin dikkatini çekecek bazı önerilerde bulundu. Bu önerilere baktığımızda bizi ilk başta Ethereum karşılıyor.

Analist tarafından en çok önerilen diğer kripto para birimleri ise ADA, DOT ve LINK oldu. Kendisi bu kripto para birimlerinin tahmin edilenden çok daha hızlı bir şekilde yükseleceğini düşünüyor. Haziran ayının başlarından itibaren piyasa manipülasyonları nedeniyle düşen kripto para birimleri hemen ardından alım fırsatı yaratmıştı. Analistler bu fırsatı iyi değerlendirdi.

En fazla önerilen kriptolar

En çok önerilen kripto para birimlerine baktığımızda XLM önemli bir dijital varlık olarak karşımıza çıkıyor. Hem hızlı bir şekilde gönderim yapılabilmesi hem de ağ bağlantılarının güçlü olması bu kripto para birimini ön plana çıkarıyor. XRP ile birlikte anılması en büyük dezavantajları arasında.

En fazla önerilen kriptolar

SOL birçok analist tarafından öneriliyor. Bu kripto para birimi geçtiğimiz yıl ile kıyaslandığında 100 kat civarında artış yakaladı. NFT sektörünün büyümesi ile birlikte daha fazla ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Kripto para analistleri bu dijital varlık için umutlu. Ayrıca AVAX ile MATIC yine benzer nedenlerden dolayı umut veriyor.

Michael Jordan’da kripto paralara ilgisiz kalamadı

FTM ve HNT yatırım yapılabilecek bir diğer kripto para grubu içerisinde yer alıyor. Önümüzdeki günlerde bir boğa koşusu yaşanırsa bu kripto para birimlerinde iyi bir yükseliş elde edilebilir. Peki sizin dijital varlıklar ile ilgili beklentileriniz neler? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.