Elon Musk yeni duyurusu ile şaşırttı

Elon Musk yeni duyurusu ile şaşırttı

Elon Musk Twitter’ı satın aldığından beri gündemden düşmedi ve şimdi bir yenilik ile tekrar gündemde. İşte tüm detaylar.

X, video akışı için akıllı TV uygulamasını duyurdu. X TV slogana göre, “daha büyük bir ekranda yüksek kaliteli, sürükleyici bir eğlence deneyimi için başvuracağınız yol arkadaşınız” olacak. Elon Musk Twitter’ı satıp alıp marka değişimine gittiğinden beri işler çok yolunda gitmedi ancak yine de yılmadan platformunu geliştirmeye devam ediyor. X CEO’su ve pazarlama müdürü Linda Yaccarino, yeni özellik ile “gerçek zamanlı” içerik ve geniş kullanılabilirlik vaat ediyor, ancak bunun dışındaki ayrıntılar şimdilik yetersiz. Mobil cihazdan TV’ye “zahmetsiz yayın” gibi tabirler döndüğü için özellik neler sunacak bekleyip göreceğiz. Uygulama sadece bir TV uygulaması olmakla kalmayıp  aynı zamanda TV’ye yayın yapan bir mobil uygulama da olabilir.

Elon Musk yeni duyurusu ile şaşırttı

Başka bir deyişle şimdilik fazla bir şey bilmiyoruz. Elimize geçen tek şey aslında hiçbir anlam ifade etmeyen kelime cümbüşü ve hala az şey biliyoruz. Twitter ilk kez X olarak yeniden markalaştığında şirket, her şeyin yakında “Yapay Zeka tarafından destekleneceğine” söz vermişti. X sonunda bir sohbet robotu olan Grok’u da yarattı ancak bu pek beğeni toplamadı denebilir. Platform yakın zamanda siteyi “güçlendirecek” gibi de görünmüyor. Elon Musk, X’in yakında bir ödeme ve bankacılık platformu olacağına dair söz verdi ancak bu henüz gerçekleşmedi. Musk’ın tüm önemli X kararlarının kullanıcı anketi yoluyla verileceğini söylediğini hatırlıyor musunuz? Bunlardan birini en son ne zaman gördük? Bir de devam eden mavi tık fiyaskosu var. Bu nedenle platformun henüz başı dertten kurtulmadı.

Rus mahkemesi, Meta’nın sözcüsünü altı yıl hapis cezasına çarptırdı