Elon Musk Twitter ofisi için kira ödemiyor!

Twitter yeni bir kural daha getirdi! İşler değişiyor

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, son derece garip hamleler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü milyarder şimdi de Twitter ofisinin kirasını ödemiyor.

Elon Musk Twitter ofisi için kira ödemiyor! Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biriyken Elon Musk tarafından satın alınarak bu popülariteyi bambaşka bir seviyeye taşıyan Twitter, sosyal medya dışında birçok farklı konuyla gündeme gelmeye devam ediyor. Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra bambaşka bir hale evrilen popüler sosyal medya platformunun bugün gündeme gelme nedeni ise, ofis kiralarının ödenmemesi.

Twitter Blue ayrıcalıkları yenilendi! İşte yenilikler

Twitter’ın genel merkezi San Francisco’da bulunan bir plazada yer alıyor ve edinilen bilgilere göre buranın aylık kirası yaklaşık 136 bin dolar. Bu para ofis kirası için azdır çoktur orası bu haberimizin konusu değil ancak ortaya atılan son iddialara göre Elon Musk bir sebepten dolayı hem San Francisco’daki hem de başka birçok merkezdeki Twitter ofislerinin kiralarını ödemiyor.

Twitter Blue, iOS için piyasaya sürüldü

Elon Musk Twitter ofisi için kira ödemiyor!

İlk olarak merkez ofisin sahibi olan şirket tarafından 16 Aralık’ta yapılan yazılı açıklama ve ihtar ile ortaya çıkan bu durumun hala sürdüğü ve mülk sahibi şirketin durumu mahkemeye taşımaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Twitter işten çıkarımlara devam ediyor

Öte yandan Elon Musk ofis kiralarını ödememek için neyi bahane göstereceği merakla bekleniyor. Bununla birlikte, ünlü milyarderin yakın zamanda San Francisco’daki ofise uyuma alanları eklemesi, eski çalışanlardan kalan eşyaların açık arttırmayla satışa sunulması gibi uygulamaları, yakın zamanda bu ofisten çıkmak gibi bir niyetinin olmadığını göstermişti.

İnsan merkezli inovatif kamera teknolojilerini tanıttı