Elon Musk Netflix açıklaması gündeme bomba gibi düştü: Roket atsaydın

Elon Musk Netflix açıklaması

Elon Musk Netflix açıklaması büyük bir tepki çekti. Ancak bu tepkilerin genellikle olumlu olduğunu görüyoruz. Kendisi son derece komik bir paylaşıma imza attı.

Bir süredir gündemdeki yerini korumayı başaran Elon Musk Netflix açıklaması oldukça dikkat çekici sözlere sahip. Gündemin ana maddelerinden bir tanesini oluşturması haksız değil. Sabah saatlerinde yaptığı açıklamaların hemen ardından son dakikalarda yeni paylaşımlara yer verdi.

Netflix platformu ile ilgili verdiği mesaj ise son derece ilginç oldu. Rusya ve Ukrayna savaşını pek ciddiye almadığını gördüğümüz Musk, Netflix politikasına alttan alta bir gönderme yaptı. Her ırktan ve cinsel yönelimden karakterler bulundurmaya gayret gösteren Netflix Elon Musk tarafından espri konusu oldu.

Elon Musk Netflix açıklaması

Yapılan bu paylaşıma baktığımızda kendisinin ilk başta Pablo Escobar fotoğrafı kullandığını görüyoruz. Fotoğrafın üzerinde ise “Netflix, siyahi Ukraynalı bir adamın transseksüel bir Rus askerine olan aşkını film yapmak için savaşın bitmesini beklerken…” ifadesi yer alıyor.

Paylaşımda dünyanın en ünlü uyuşturucu balonlarından Pablo Escobar’ın yer alması işin bir diğer ilginç tarafıydı. Narcos isimli diziye gönderme yapan ünlü girişimci savaşla ilgili bambaşka bir tartışma yarattı. Ancak onun yaptığı bu paylaşımda art niyet olduğunu söyleyemeyiz. Netflix politikasına esprili bir yaklaşımda bulunduğunu söylemek daha doğru.

Elon Musk trafik açıklaması yaptı: Pek olumlu konuşmadı

Elon Musk açıklaması ile bir süre daha gündemdeki yerini koruyacak gibi görünüyor. Fakat Netflix birçok ülkede sansür sorunları ile karşı karşıya. Yani aslında Elon Musk tarafından espri malzemesi yapılan bu detay birçok ülke için çok büyük bir problem. Gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.