Twitter ofisleri kira sorunu ile karşı karşıya: Kirayı ödeyemiyor

Twitter sorgulama altında

Twitter ofisleri kira problemi yaşıyor. Özellikle son dönemlerde bu problemin çok daha fazla derinleştiğini görüyoruz. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Twitter ofisleri kira sorunu nedeniyle zor zamanlar yaşıyor. Elon Musk tarafından satın alınan sosyal medya devi ne yazık ki ilginç durumlar ile karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Şirketin Singapur’daki CapitaGreen binasını kiraladığı biliniyordu.

2015 yılından beri kiraladığı bu mekan bugüne kadar sorunsuz bir şekilde kullanımdaydı. Fakat son zamanlarda Twitter tarafından bu ofisin kirasının ödenmediği ifade edildi. Yani çok büyük bir şok yaşandı. Açıkçası kimse böyle bir sorun beklemiyordu.

Twitter ofisleri kira sorunu yaşıyor

Twitter gibi devasa bir şirketin kendi kirasını ödeyememesi gerçekten de ilginç. Mülk sahipleri yaşanan bu problem nedeniyle Twitter ofis çalışanlarını çıkarttı. Kirasını zamanında ödemeyen şirket zor durumda kaldı.

Twitter ofisleri kira

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara göre ABD’li teknoloji devi bu yeri kiralamaya devam ediyor. Fakat henüz kira konusunda kesinlik yok. Çalışanlar yaşanan sorun nedeniyle evden çalışıyor. Neden böyle bir sorun çıktığı ise tam olarak bilinmiyor. Twitter bugüne kadar hep kirasını düzenli bir şekilde ödüyordu.

Elon Musk Twitter masraflarını kısıyor

Dünyanın en tuhaf girişimcileri arasında yer alan Elon Musk Twitter masraflarını kısmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bunun içerisinde akla hayale gelmeyecek adımlar var. Mesela Hong Kong Filipinler ve Meksika gibi yerlerdeki ofisler kapatıldı.

Twitter ofisleri kira problemi nedeniyle bir süre daha kapalı kalacak gibi görünüyor. Ayrıca birçok ülkedeki ofisler teker teker iptal ediliyor.

Meta reklam cezası dudak uçuklatıyor: Tarihi seviyede