Elon Musk hesapları banlamaya devam ediyor!

Twitter Elon Musk

Twitter’ı satın aldıktan sonra bambaşka bir yüzüyle karşılaştığımız Elon Musk, yaptığı hamlelerle kendiyle çelişmeye devam ediyor.

Elon Musk hesapları banlamaya devam ediyor! Dünyanın en zengin insanları listesinin zirvesinde uzun bir süre yalnız kalan ancak yakın zamanda bu koltuğunu Bernard Arnault’a kaptıran Elon Musk, şu sıralar Twitter’daki davranışlarıyla fazlasıyla eleştirilir hale geldi.

Twitter Blue, iOS için piyasaya sürüldü

Ünlü milyarder Twitter macerası öncesinde yaptığı açıklamalarda, popüler sosyal medya platformunun çok daha fazla özgürlükçü bir konuma evrilmesi gerektiğini ve düşünce özgürlüğüne ket vurulmamasını savunuyordu. Twitter’ı satın aldıktan sonra bu sözlerine uygun hareket edeceği düşünülen Elon Musk, son bir haftada aldığı kararlarla herkesi şaşırtmayı başardı.

Twitter işten çıkarmalara nihayet son veriyor

Elon Musk hesapları banlamaya devam ediyor!

Twitter CEO’su geçtiğimiz günlerde kendi özel jetinin konumunu izleyip bu bilgiyi Twitter’dan paylaşan ElonJet isimli hesabı banlamıştı. Söz konusu hamle kimileri tarafından yanlış bulunsa da, büyük çoğunluk söz konusu bilginin kişisel bilgi kategorisine girdiğini ve ünlü CEO’nun kararının doğru olduğunu düşündü. Ancak aksi yönde fikir beyan eden gazetecilerin doğrudan banlanması herkeste büyük bir şaşkınlık ve öfke patlamasına neden oldu.

Twitter, tartışmalı birinin hesabını aktive etti

Elon Musk’ın söz konusu hesabı kapatmasını eleştiren ve bu eleştirilerini de son derece ölçülü bir şekilde dile getiren pek çok ünlü gazeteci, sabah kalktıklarında hesaplarına erişemediklerini fark ettiler. Tabi bu durumun ortaya çıkmasıyla birlikte Elon Musk’a yönelik tepkiler de çığ gibi arttı. Bu hamlesine rağmen kendini savunmaya devam eden ünlü iş insanının söz konusu hesapları tekrar açıp açmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Bitcoin almak mantıklı mı?