Elon Musk Twitter konusunda ne yapacağını şaşırdı

Son dönemin en büyük bombalarından birisi de Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması olmuştu. Elon Musk başa geçtikten sonra yaptıklarıyla herkesi şaşırttı.

Elon Musk Twitter konusunda ne yapacağını şaşırdı. Bilindiği üzere dünyanın en zengin insanı unvanına sahip olan Elon Musk, Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Bu satın alma süreci hayli sancılı geçmişti. İlk olarak Musk, Twitter hisselerini açıktan topladığını ve eğer isterse yönetim kurulunda söz sahibi olabileceğini belirtmişti. Sonrasında Twitter adına kararlar almak için ilginç anketler düzenleyen Musk, Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın alabileceğini söylemişti.

Twitter ve Elon Musk davası 28 Ekim'e ertelendi

Bu gelişmeden sonra, Twitter yönetim kurulu teklifi kabul etmiş ve şirketin Elon Musk’a 44 milyar dolar karşılığında satılabileceğini belirtmişti. Akabinde beklenmedik bir olay yaşandı. Musk, Twitter’daki sahte kullanıcıları bahane ederek, bunların silinmesini ve satın alımın sonrasında yapılacak olan yeniden değerleme ile netleşeceğini belirtti.

Elon Musk

Elon Musk Twitter konusunda ne yapacağını şaşırdı

Twitter yönetimi Elon Musk’ı söylemlerinden dolayı manipülasyonla suçladı ve mahkemeye başvurdu. Dava devam ederken, bu sefer de Elon Musk Twitter’ı dava etti. Acaba bu olayın sonu nereye gidecek diye düşünürken, Elon Musk sürpriz bir şekilde 44 milyar dolara Twitter’ı satın aldı. Almasına aldı ama yaptıklarıyla şimdiden herkesi canından bezdirdi.

Elon Musk Neuralink etkinliğini 30 Kasım'a erteledi

Musk son olarak Twitter’daki verilerin güvenliği için çalışan bir ekibin işine son verdi. Elon Musk, Twitter’ın bu kadar büyük bir tehditle karşı karşıya olmadığını ve güvenlik için bu kadar yüksek harcamalar yapılmasına gerek duyulmadığını belirtti.

Gürültü yapan komşusunu okla vurdu!