Bitcoin almak mantıklı mı?

Büyük Bitcoin transferi

Şu sıralar Bitcoin tatlı bir yükseliş içerisinde. Lakin hala 20 bin doların üzerine çıkabilmiş değil. Peki hali hazırda bu seviyelerden BTC almak ne kadar mantıklı? İşte konunun detayları.

Bitcoin almak mantıklı mı? Uzunca bir süre düşüş trendine giren ve ayı piyasası taraftarlarını sevince boğan Bitcoin, bu defa çabuk toparlanmışa benziyor. 10 bin doların altına düşecek, eriyecek bitecek derken 17 bin dolar seviyesini uzun bir aradan sonra ilk defa geçen Bitcoin, bu yükselişiyle kripto para borsasındaki diğer alt coinleri de yanında çekiyor.

Bitcoin boğa koşusu

Kripto para borsasına baktığımız zaman, neredeyse istisnasız her para biriminde artış olduğunu bunların kimisinde artış %10’leri aşarken kimisinde ise daha sınırlı kaldığını görüyoruz. Bununla birlikte, dünya genelindeki teknoloji markalarından ardı ardına gelen güzel haberler, bu piyasanın aktörlerini daha çok göreceğimizi gösteriyor.

Bitcoin 5 yıl sonra

Bitcoin almak mantıklı mı?

Belki son zamanlarda kripto para borsasını yakından takip edemiyor bu nedenle de bu düşüşe bir anlam veremiyor olabilirsiniz. Biz söyleyelim, dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in iflas süreci toparlanmaya çalışan piyasayı bir kez daha dibe çekmişti.

Kuantum bilgisayarlar Bitcoin

Henüz daha bu haber sindirilememişken Binance tarafında da bazı işlerin olumsuz gittiği haberi bir panik havası yarattı. Fakat bu olumsuz haberlere rağmen piyasa yeşil çizgide kalmak için direndi. Bakalım bu haberlerin devamı gelecek mi yoksa kripto paralar arkasına aldığı bu rüzgarın etkisini yavaş yavaş yitirecek mi. Yatırım tavsiyesi değildir.

Vivo S16 Pro tasarımı sızdırıldı!