Elon Musk 3 farklı kadından 9 çocuğu olduğunu kabul etti

Twitter, Elon Musk'a dava açmaya hazırlanıyor

Elon Musk, üç farklı kadından dokuz çocuğu olduğu yönündeki iddiayı doğruladı. Musk’a göre yakında insan nüfusunun azalması insanlık önemli bir tehlike.

Tesla ve SpaceX’in kurucusu ve yöneticisi olan Elon Musk, uzun süredir teknoloji dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri. Ancak özellikle Twitter’ı satın almak için yaptığı hamleden sonra çok daha konuşulan bir figür haline geldi. Twitter’ı satın almak istemesi Musk’ın politik tavrına ve özel yaşamına eleştirileri de beraberinde getirdi. Çünkü pek çok kişi Twitter gibi önemli bir sosyal platformun Musk’ın eline geçmesini istemiyordu.

Bu dönemde sık sık adını duyduğumuz Elon Musk hakkında ortaya atılan ilginç iddialardan biri de, başarılı iş adamının üç farklı kadından tam dokuz çocuğu olduğuydu. Bu ilginç iddia geçtiğimiz günlerde Musk tarafından doğrulandı.

Elon Musk Twitter davasının Şubat 2023'e ertelenmesini istedi

İlk çocuğu 29 yaşındayken doğan Musk’ın dokuz çocuk yapmasının ardında da ilginç bir sebep var. Musk, gitgide düşen doğum oranları sebebiyle yakında insan nüfusunun düşmeye başlayacağına ve bunun uzun vadede insanlık için oldukça büyük bir tehlike olduğuna inanıyor. Hatta Musk’a göre bu insanların karşısında en büyük tehdit.

The Full Send adlı podcastte konuşan Musk, kontrolsüz nüfus artışının medya tarafından şişirilen bir mitten ibaret olduğunu, aksine nüfusun düşüşe geçeceğini ve dünya nüfusunun kayda değer ölçüde azalacağını söyledi. Bunun sebebi ise özellikle kentsel bölgelerde yaşayan insanların artık çok daha az çocuk yapması.

T.gondii paraziti bulaştığı kişileri daha seksi yapıyor