Tüm dünyada 2018’in en çok izlenen filmleri

en iyi filmler

#İŞBİRLİĞİ

Artık yavaş yavaş 2018’in sonuna doğru yaklaşıyoruz. Peki 2018’e tam anlamıyla damga vuran yapımlar hangileriydi? İşte 2018’in en çok izlenen filmleri.

2018 sinema severler açısından hayli hareketli geçti. Özellikle süper kahraman filmlerinden hoşlanan izleyiciler için, 2018 eşsiz bir deneyimdi. Elbette çıkan her süper kahraman filmi mükemmel değildi. Fakat geneli beklentileri karşılamayı başardı.

Bu yazımızda Box Office verilerine göre tüm dünyada 2018’in en çok izlenen filmleri listesiyle karşınızdayız. 2018’in en çok izlenen filmleri listesini oluştururken, yalnızca Box Office verilerini baz aldık. Yani birazdan vereceğimiz hasılat rakamları, filmin sadece gişede elde ettiği gelire göre belirtildi. Başka bir değişle bu kazançlara, filmlerin dijital ya da kutulu olarak satılan kopyaları dahil edilmedi.

2018’in en çok izlenen filmleri listemize geçmeden önce şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu yıla süper kahraman filmleri damga vurdu. Sadece ilk 10 içerisinde bile 5 süper kahraman filmi yer alıyor.

Aralık ayında vizyona girecek yerli filmler için tıklayın

Şunu da dip not olarak belirtelim. Henüz yılın bitmesine yaklaşık olarak 3 – 4 haftalık bir zaman dilimi var. Fakat bu zaman dilimi içerisinde 2018’in en çok izlenen filmleri listesini değiştirecek potansiyele sahip bir yapım yer almıyor. O yüzden bu listeyi şimdiden sizlerle paylaşmanın bir sakıncası olduğunu düşünmedik.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu yılın en çok izlenen filmleri ile başbaşa bırakalım.

2018’in en çok izlenen filmleri

10) Operation Red Sea

Hasılat: 579.2 milyon dolar