Türkiye’de Netflix’te en çok izlenen filmler

netflix 3

#İŞBİRLİĞİ

Netflix ülkemizde en çok izlenen filmleri açıkladı. Peki 2019’da Netflix’te en çok izlenen filmler hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Dijital yayın sektörünün zirvedeki ismi Netflix, ülkemizde de hayli popüler bir konuma geldi. Özellikle 2019 yılında yapılan yatırımlar, ülkemide de karşılık buldu diyebiliriz. 2019’da Netflix’in en çok ses getiren hamlesi ise Organize İşler Sazan Sarmalı’nı yayınlaması oldu.

Malum o dönemde yapımcılar ile yayıncılar arasında bir gerilim söz konusuydu. Nitekim bu gerilim sonucunda Organize İşler Sazan Sarmalı daha vizyondaki 2. haftasındayken Netflix’te gösterime girdi. Bu hamle büyük ses getirdi. Nitekim Netflix Türkiye en iyi reklamını da böylelikle yapmış oldu.

netflix

Peki 2019’da Türkiye’de Netflix’te en çok izlenen filmler hangileri? Sizlerin de tahmin edebileceği üzere zirvede Organize İşler Sazan Sarmalı yer alıyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği film hem beyaz perdede, hem de dijital yayın platformlarında 2019’un en çok izlenen yapımları arasında yer bulmayı başardı.

Eleştirmenlere göre yılın en iyi filmleri için tıklayın

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Netflix’te en çok izlenen filmler listesi ile başbaşa bırakalım.

2019’a damga vuran Netflix filmleri

10) I Am Mother

Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz.