Elden Ring: Shadow of the Erdtree’den Son Bir Fragman Daha Yayınlandı

elden ring

Elden Ring’in bugün yayınlanacak olan ilk DLC’si Shadow of the Erdtree’nin çıkışına saatler kala, oyundan yeni bir fragman daha yayınlandı.

Demon’s Souls, Dark Sould, Bloodborne gibi büyük beğeni kazanan oyunlara imza atan From Software stüdyosunun geçtiğimiz yıl çıkan son oyunu Elden Ring, 2023’e damga vurdu. Elden Ring, sadece tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olarak değerlendirilmekle kalmadı, aynı zamanda satış performansıyla da bu başarıyı taçlandırdı. Daha birkaç gün önce oyunun 25 milyon oyuncuya ulaştığı açıklandı.

Ancak From Software bununla yetinmedi ve oyun için bir de ek paket hazırladı. Shadow of the Erdtree adını taşıyan bu ek paket (DLC), bugün oyunseverlerle buluşacak. Heyecanla beklenen ilk DLC’nin çıkışını kutlamak için yeni bir fragman hazırlayan From Software, ek paketin çıkışına saatler kala bu yeni fragmanı paylaştı.

Shadow of the Erdtree’nin çıkışına saatler kala yayınlanan bu son fragman, bu ek pakette oyunseverleri ne gibi yeniliklerin ve ne tür maceraların beklediğini özetliyor. Fragmanda, yeni gelecek boss dövüşlerinin, yani bölüm sonu canavarlarından bir kısmını görme şansı yakalıyoruz. Öte yandan bu ek paketle birlikte oyuna eklenecek olan Gölge Diyarı da fragmanda bir kez daha görme şansı yakalıyoruz.

PS5, PS4, Xbox Series X|S ve Xbox One’ın yanı sıra PC’ye de gelecek olan ek paketin PC’deki sistem gereksinimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

elden ring shadow of the erdtree 2

Samsung Galaxy S25 Tek Bir Yonga Setiyle Çıkabilir