OnePlus Watch 3 için geri sayım başladı

OnePlus Watch 3 2

OnePlus Watch 3 hakkında çeşitli iddialar gelmeye başladı, cihaz son olarak sertifika programında görüldü, bu da yakın zamanda piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

OnePlus Watch 3 akıllı saatin model numarasını OPWW234 olarak gösteriyor. Cihaz için bazı bilgiler de mevcut, kullanıcı etkileşimi için sağ taraftaki iki fiziksel düğmeyle yuvarlak saat yüzü tasarımını koruyacak gibi görünüyor. Tasarım açısından, giyilebilir cihaz OnePlus Watch 2’ye benziyor ve bu da büyük bir revizyondan ziyade kademeli bir güncellemeyi akla getiriyor.

Akıllı saatin teknik özellikleri henüz tam olarak bilinmiyor, ancak şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler şunları içeriyor: Cihaz, 500mAh bataryaya sahip olacak ve 10W hızlı şarjı destekleyecek. Bağlantı açısından, CMIIT sertifikası, hareket halindeyken hücresel bağlantıya olanak tanıyan eSIM desteğine işaret ediyor.

OnePlus Watch 3

OnePlus Watch 3’ü çevreleyen önceki söylentiler, saatin Qualcomm Snapdragon Wear W5 SoC veya henüz duyurulmamış Snapdragon W5 Gen 2 tarafından destekleneceğini öne sürüyordu. Lansmanla ilgili olarak geçen ayki bir rapor, OnePlus Watch 3’ün Mayıs ayında OnePlus Pad 2, Pad 3 ve Enco X3 TWS kulaklıkları gibi diğer OPPO cihazlarıyla birlikte piyasaya çıkacağını ima etti. Ancak, lansmanlarının ertelendiği bildirildi. Son gelen bilgiler ışığında önümüzdeki aylarda cihazın raflardaki yerini alması bekleniyor.

Creative Assistant, Apple’ın Genmoji’sine rakip olacak