İddia: Elden Ring Shadow of the Erdtree’nin çıkış tarihi belli oldu

elden ring

FromSoftware, Elden Ring Shadow of the Erdtree hakkında halen sessiz. Fakat yeni bir iddia merakla beklenen ek paketin çıkış tarihi verildi. Detaylara daha yakından bakalım.

Elden Ring‘in DLC’si Shadow of the Erdtree’nin bu sene sonunda veya 2024 başlarında çıkacağı söyleniyordu. Fakat ortada tam anlamıyla çıkış tarihi yoktu. Youtuber Ziostorm çıkış tarihi hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Ziostorm’a göre DLC The Game Awards’ta gösterilecek ve 5 Şubat 2024’te piyasaya sürülecek. İddia sahibi bu bilgileri doğrulanmamış kaynaklardan öğrendiğini de vurguladı. Ziostorm, Elden Ring ve Souls türündeki oyunlarla ilgili yayınlar yapan içerik üreticisi. Daha önce Elden Ring’le ilgili birkaç sızıntıyı paylaşmış ve dedikleri de doğru çıkmıştı.

elden ring

Oyun endüstrisinden farklı kaynaklara göre Elden Ring’in sadece bir DLC’si olacak. Söylentide Shadow of the Erdtree’nin gerçekten büyük bir ek paket olacağı belirtiliyor. Haziran ayı başında Lance McDonald da aynı durumu dile getirmişti. From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri olan McDonald, Elden Ring için normalde iki ek paketin planlandığını söylemişti. Japon yapımcının bu eklentileri satmak için Season Pass düşündüğünü, fakat planın Shadow of the Erdtree ek paketiyle birlikte çöpe atıldığını vurgulamıştı.

From Software’in neden orijinal planı iptal ettiğini bilinmiyor. Fakat Shadow of the Erdtree’nin ayrı ayrı çıkacak iki küçük eklenti ve Season Pass’a göre çok daha avantaj sağlayacağı söyleniyor. Benzer bir durum Bloodborne için de yaşandı. Normalde Bloodborne’a da iki farklı eklenti çıkarılması düşünülmüş, ancak The Old Hunters isimli büyük ve tek eklenti çıkmıştı. Halen birçok detayı sır olan DLC’le ilgili söylenenler bunlar. FromSoftware’ın resmi açıklamasını beklemekten başka çare yok.

Rapor: Samsung’un katlanabilir telefonlarına özel oyunlar geliyor