Elden Ring Shadow Of The Erdtree’nin Çıkış Tarihi Sızdı

elden ring

Elden Ring’in DLC’si Shadow Of The Erdtree merakla bekleniyor. Ek paketin ne zaman çıkacağı belli değil ve FromSoftware ise şimdiye kadar zaman aralığı bile açıklamadı. Ancak online bir mağazada genişleme paketinin çıkış tarihi listelendi.

Filipinli DataBlitz isimli online mağaza, oyun aksesuarları üreticisi Thrustmaster’la Elden Ring temalı gamepad’ler için iş birliği yaptı ve bir tanıtım sayfası yayınladı. Bu web sayfasında yazanlara göre gamepad’ler Shadow Of The Erdtree’le aynı tarihte satışa sunulacak. Çıkış tarihi olarak 2024 Şubat olduğu belirtilmiş. Ayrıca açıklamada 2025’te Elden Ring için 2. bir DLC’nin geleceğinden de söz ediliyor. Web sayfası yayından kaldırılmış olsa da bu durum kısa süre içinde internette yayıldı. Elden Ring hakkında bazı sızıntıları yayınlayan YouTuber Ziostorm kısa süre önce ek paketin 5 Şubat 2024’te çıkabileceğini açıklamıştı.

elden ring

Oyun endüstrisinden farklı kaynaklara göre oyunun sadece bir DLC’si olacak. Söylentide Shadow of the Erdtree’nin gerçekten büyük bir ek paket olacağı belirtiliyor. Haziran ayı başında Lance McDonald da aynı durumu dile getirmişti. From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri olan McDonald, Elden Ring için normalde iki ek paketin planlandığını söylemişti. Japon yapımcının bu eklentileri satmak için Season Pass düşündüğünü, fakat planın Shadow of the Erdtree ek paketiyle birlikte çöpe atıldığını vurgulamıştı.

From Software’in neden orijinal planı iptal ettiğini bilinmiyor. Fakat Shadow of the Erdtree’nin ayrı ayrı çıkacak iki küçük eklenti ve Season Pass’a göre çok daha avantaj sağlayacağı söyleniyor. Benzer bir durum Bloodborne için de yaşandı. Normalde Bloodborne’a da iki farklı eklenti çıkarılması düşünülmüş, ancak The Old Hunters isimli büyük ve tek eklenti çıkmıştı. Halen birçok detayı sır olan DLC’le ilgili söylenenler bunlar. FromSoftware’ın resmi açıklamasını beklemekten başka çare yok.

vivo X100 Serisi Global Pazara Sunuldu